3-5 DAGARS LEVERANS - GRATIS FRAKT - SÄKRA BETALNINGAR MED STRIPE

Köpvillkor & returpolicy

FÖRETAGSINFORMATION
Healing Doll AB, 559170-5784

Kontaktuppgifter
Holmen 3, 51997 Öxnevalla, kundtjanst@healingdoll.se

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Ta emot en order
När er beställning är gjord och betalning genomförd skickas er vara ifrån vårt lager i Göteborg.

Leverans
Vanligtvis kommer varan skickas från oss senast 3 arbetsdagar efter att ordern mottagits. Om varan inte finns i lager blir du informerad om detta i webshoppen.

Frakt
Vi skickar din vara ifrån vårt lager i Göteborg. I Norden är varan frakt fri.  

Betalning
Vi kräver betalning för varan från den tidpunkt den skickas från oss till kunden.

Personupplysningar
HealingDoll behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

Kortinformation
När du handlar hos Healingdoll behandlas betalningen av Mondido Payments som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara innan den hunnits skickas var god maila kundtjanst@healingdoll.se

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela HealingDoll skriftligen om felet. Vi kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive fraktkostnader.

Returfrakten
Vid retur står du själv för frakten!