3-5 DAGARS LEVERANS - GRATIS FRAKT - SÄKRA BETALNINGAR MED STRIPE

Varför Healingdoll

Med detta verktyg så ger du dig själv tid och kunskap till att läka dig själv och i sin tur andra. 

HealingDoll är ett lätt förståligt verktyg och berör många delar av livet som människa! Genom den lättlästa boken kommer du kunna jobba på just det du själv behöver och nya dörrar kommer att öppnas upp!

Genom att ta egenansvar över sig själv och sina val och genom guidning  ge till sig själv, energi, kärlek och läkning. 

Bestäm dig för att satsa på dig själv, det är en utbildning och behandling på samma gång. Självutveckling för alla delar av ditt liv. 

Vem känner dig bäst?
Vem skapar ditt liv?
Vem gör valen för dig?
Vem bär ansvaret för att du ska må bra?

Ta kommandot och beställ ditt exemplar idag och få tillgång till din fulla kraft här på jorden.

 

Jeanette Hedström

Om författaren

Jeanette Hedström är gift och har 2 barn och lever i södra Sverige på en magisk gård vid en sjö i hjärtat utav skogen. Hon är en driven empat som vill dela sin kunskap och lärdomar med andra. Hennes läknings-resa startade vid 22 års ålder med en kraftig bilolycka då hennes själ klev över på ”andra sidan” och där fick ett val om att gå ner i sin trasiga kropp igen för att slutföra det uppdrag hon tagit på sig på jorden. Det var en stor gåva hon fick med sig därifrån och en del av resultatet håller hon nu i sin hand. En stundtals mycket svår resa av sökande efter läkning i både kropp och själ började då, och att förstå att vi är komplexa varelser med många lager och sår på olika plan, och alla har olika nycklar till läkande. Det finns bara gåvor och lärdomar i detta livet på jorden så därför är hennes kärlek till allt liv stor.

Så vill du så kan du, och kan du, ge det vidare!